Pizza Luigi

Другари обожаваме да ви ги доставиме најдобрите Пици и пастрмајлии во нашиот град.
 
ПИЦА ЛУИЏИ со брза и бесплатна достава
Уживајте во вкусот на најдобрите пици направени по Италијански рецепт, Италијанска пица која после првиот залак ве магепсува.

Работно време

Од 08:00 до 00:00

Заследете не

Нарачајте веднаш
077 993 701