Franklin Ruzvelt 63 a Skopje

Urban Burger Bar

Urban Burger 2 Ul Klenoec 2b Vlae

Нарачај веднаш!

За нас

Најдобрите и најголемите Бургери направени по Амерички стандарди на едно поинакво место во Скопје. Единствено место во Скопје со најдобрите, најголемите бургери, тостови, врапови, пирошки, салати направени по Американски рецепти.
Нарачај веднаш!

Urban Burger Bar

Единствено место во Скопје со најдобрите, најголемите бургери, тостови, врапови, пирошки, салати направени по американски рецепти.

Врвни рецепти, врвни бургери!

Pizza Luigi

Другари обожаваме да ви ги доставиме најдобрите Пици и пастрмајлии во нашиот град.
 
ПИЦА ЛУИЏИ со брза и бесплатна достава
Уживајте во вкусот на најдобрите пици направени по Италијански рецепт, Италијанска пица која после првиот залак ве магепсува.

Уживајте во нашата беспрекорна храна

Работно време

08:00 до 01:00
077 993 701